Lars Kjærsgård

10 år på Linderupgaard

2-1-2013

Steffen fylder 30 år.

Beer-work i Aalborg/Afslutning med Mikkel

Beer-work i Aalborg/Afslutning med Mikkel 

Bundlinjestrategier gav forbedringer for knap 1 mio. kr.


3. og sidste etape i BundlinjeMatchen er nu kørt og vinderne er fundet. De fire deltagende landmænd og deres rådgivere fra Dansk Landbrugsrådgivning, DLBR, har dystet mod hinanden i at lægge en bundlinjestrategi for 2010, og med udgangspunkt i mulighederne på bedriften har de konkurreret om at skabe en positiv udvikling på bundlinjen.

Vinderen af tredje og sidste etape af matchen og den grønne sprinttrøje er den 41-årige svineproducent Frants Heltoft fra Brønderslev, der har fået rådgivning fra LandboNord.


Dommerpanelet med afdelingsleder Stine Hjarnø Jørgensen, Videncentret for Landbrug, i spidsen er blandt andet imponeret over Frants Heltofts evne til at træde i karakter som leder og for det skriftlige materiale fra LandboNord, der gør det let at følge landmandens vej fra prioritering til handling og resultat. ’


-Frants Heltoft vinder netop tredje runde af bundlinjematchen, fordi han har sat sig nogle meget store mål og et langt stykke hen ad vejen har indfriet dem. Generelt er vi imponerede over, at det på de fire bedrifter har været muligt at finde potentielle forbedringsmuligheder for knap 1 mio.kr. i 2010 og ikke mindst, at det er lykkedes at realisere knap 800.000 kroner. Vi håber, at alle fire deltagere magter at fastholde den igangsatte udvikling, skriver dommerkomiteen, der udover Stine Hjarnø Jørgensen består af driftsøkonom Flemming Nielsen, Landbo Thy og Torben Wiborg, afdelingsleder i Jyske Bank.